Exposanten

Grijp deze kans en reserveer nu je plek als exposant. De beschikbaarheid is beperkt, dus wacht niet langer. Blader voor meer informatie deze pagina door.

ONZE EXPOSANTEN

Grijp deze unieke kans om jouw product te laten schitteren!

Op de Horsemania Expo bieden we verschillende mogelijkheden voor exposanten om hun merk te promoten en relaties uit te nodigen.

We willen onze diepste dankbaarheid uitspreken aan al onze gewaardeerde exposanten. Dankzij jullie deelname wordt onze spetterende expo mogelijk gemaakt en kunnen we paardenliefhebbers van overal samenbrengen. Jullie passie en toewijding dragen bij aan het succes van dit evenement, en we kunnen niet wachten om samen met jullie een onvergetelijk weekend te creëren.

Ben je nog geen exposant en wil je dat wel graag worden? Meld je dan aan via deze pagina.

Horse Mania – 4, 5 & 6 oktober 2024 – Azelhof te Lier – Horse Mania – 4, 5 & 6 oktober 2024 – Azelhof te Lier – Horse Mania – 4, 5 & 6 oktober 2024 – Azelhof te Lier-

Informatie voor Exposanten: alle details op één plek

Hier vind je waardevolle informatie speciaal samengesteld voor exposanten. Ontdek alles wat je moet weten over jouw deelname aan Horse Mania Expo, van inschrijvingsdetails tot praktische tips voor een succesvolle ervaring.

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in deelname als exposant op ons evenement? We verwelkomen graag nieuwe deelnemers! Schrijf je vandaag nog in om jouw plek te reserveren op Horse Mania 2024. Samen kunnen we een ongeëvenaarde paardenervaring creëren voor onze bezoekers. Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier.

Praktische info

Horse Mania 2024 vindt plaats op 5 en 6 oktober 2024 in het prachtige Azelhof in Lier. Hier zijn de details:

Datum: 5 & 6 oktober 2024
Locatie: Azelhof, Aarschotsesteenweg 201, 2500 Lier, België

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze locatie, waar de magie van paarden samensmelt met passie en expertise.

Kosten

Wij begrijpen dat transparantie en duidelijkheid essentieel zijn bij het plannen van jouw deelname aan Horse Mania 2024. De kosten voor standhouders variëren afhankelijk van de grootte van de stand en de locatie ervan binnen het evenement. Voor gedetailleerde informatie over de prijzen en beschikbare opties, neem gerust contact met ons op via info@horsemania.be. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de benodigde informatie om jouw deelname aan ons evenement te plannen.

Inschrijven

We zijn trots om te delen dat Horse Mania 2024 een uitgelezen kans biedt om jouw merk te promoten voor een enorm publiek. Met meer dan 6000 verwachte bezoekers, waaronder paardenliefhebbers, fokkers en professionals uit de paardensport, biedt ons evenement een ongeëvenaarde marketingmogelijkheid. Je merk zal schitteren in de schijnwerpers van deze unieke gelegenheid, zowel online als tijdens het evenement zelf.

Daarnaast wordt je vermeld op onze website waar meer dan 6000 bezoekers hun kaarten kopen.

Overnachten

Als exposant bij Horse Mania 2024 wil je er zeker van zijn dat je comfortabel en gemakkelijk kunt verblijven. Daarom hebben we een lijst samengesteld van hotels in de buurt van Azelhof, zodat je kunt genieten van een ontspannen verblijf tijdens het evenement. Ontdek de beste accommodaties en maak je plannen voor een geweldige ervaring op onze expo.

WORD EEN EXPOSANT

Van Horse Mania

orange star Icon

Prominente naamsbekendheid

Vergroot de zichtbaarheid van jouw merk onder een zeer gericht publiek van paardenliefhebbers, fokkers en professionals uit de paardensport. Vergroot je naamsbekendheid via onze social media kanalen en website.

Exclusieve netwerkmogelijkheden

Als exposant krijg je toegang tot exclusieve netwerkevenementen, waardoor je kunt verbinden met belangrijke spelers in de branche, paardenliefhebbers en potentiële klanten!